0599 - 66 18 32
info@deschakelgroep.nl

Over ons

“Laat het ”Onze Zorg“ zijn, dat is het slogan wat staat voor het uit handen geven van al uw problemen die te maken hebben met uw zorgvragen.

De Schakelgroep, met vestigingen in Drenthe en Friesland is een organisatie die vanuit het hoofdkantoor in Drenthe (Valthermond) een organisatie aanstuurt met directe lijnen. Hierdoor kunnen we zeer snel op uw zorgvraag reageren en u direct hulp aanbieden daar waar het nodig is.

Steeds meer hoort u in de zorg dat de budgetten niet afdoende zijn om de zorg te verlenen die er nodig is, laat staan dat er iets extra’s gedaan kan worden zoals een kopje thee inschenken. Doordat wij over vakbekwaam personeel kunnen beschikken die graag voor u willen zorgen en de zorg nog als een roeping zien, kan dat bij ons wel degelijk. Het sociaal aspect telt bij ons net zo zwaar als het medische aspect van u als cliënt. Samen met onze partners kunnen we u zorg aanbieden die bij u past. Of dit nu gaat om thuiszorg en ouderenzorg of opvang en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking, wij zorgen dat u de zorg en begeleiding krijgt die nodig is. Kijkt u gerust even verder op onze site of u deze zorg kunt vinden.

Heeft u nog vragen, schroom niet om ons te bellen, of vul het contactformulier in.